Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Harcos döntetlen a szaunában

2012-09-10 22:06:35

Hazai pályán is bemutatkozott a Vasassal történt fúziónak köszönhetően NB I-es maradt gödöllői futsalcsapat, amely a nyeretlen fővárosiakat látta vendégül a vadonatúj parketta kiszáradása ellen bevetett párásító berendezésnek köszönhetően szauna fílinget idéző egyetemi sportcsarnokban.

NB I., 3. forduló:
Gödöllői Bikák – MAFC-BME Docler Akadémia 3-3
(1-1)

Gyászszünettel kezdődött az összecsapás. A jelenlévők a gödöllői játékos, Vidák Balázs augusztus végén elhunyt édesapjára emlékeztek néma felállással.

Már a találkozó elején érzékelhető volt, hogy mindkét csapat számára a győzelem elérése a cél. A kifejezetten élvezetes és küzdelmes adok-kapoknak aztán döntetlen lett a vége. Igazságos döntetlen.

A házigazdák háromszor vezettek a meccs folyamán, de kínkeservesen összekapart előnyüket rendre eladták. A gólgyártást a 6. percben Biczi Gábor nyitotta meg egy bődületesen eltalált lövéssel (képen), ám a szünetig a vendégek egalizálták az eredményt. A második félidőben eleinte a fővárosiak előtt akadt többször gólszerzési lehetőség, a gödöllőiek kényszerkapusa, a sérült cerberusokat helyettesítő Simonyi Gábor azonban bravúros védéseivel életben tartotta a hazai reményeket.

Jenei Ottó okos, ballábas csavarásával a 29. percben újra a Bikák szereztek vezetést, ami bő öt perccel később, egy vendég kisbüntető értékesítésével elillant. Nagy Roland a 37. percben egy mintaszerűen kipasszolt támadást váltott találatra, de erre is jött a MAFC viszontválasza, hiszen a vészkapussal emberelőnyben támadó vizitálók 6 másodperccel a végső sípszó előtt bepréselték a játékszert a gödöllői kapuba.

Két mérkőzés után a Gödöllői Bikák 4 ponttal, 6-5-ös gólkülönbséggel a 6. helyen állnak a tabellán. A következő, szeptember 17-én, hétfőn 19 órakor esedékes fordulóban Szegeden, az UTC Futsal Team ellen lép pályára városunk csapata.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online