Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Adatvédelem

A Gödöllői Hírek online portál adatvédelmi szabályzata

1. A www.godolloi-hirek.hu kijelenti, hogy ügyfelei/Facebook oldalának kedvelői bizalmas információit tiszteletben tartja, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli, azt csak és kizárólag saját munkájához használja fel. A látogatási adatok (például: IP cím, időpont, lekért oldalszámok), amiket külső szerver rögzít, egyedül olvasóink szokásainak megismerését szolgálják. Ezeket az információkat kizárólag statisztikai célból jelenítjük meg és használjuk fel. Nyilvánossá tétele nem tartalmaz személyes adatokat.

2. A regisztrált felhasználó/kedvelő (Facebook rajongói oldal) tudomásul veszi, hogy az általa a regisztráció során megadott adatokat, portálunk harmadik fél részére nem szolgáltatja ki. A regisztráció során kizárólag nevet, e-mail címet szükséges megadni, amik nem tartoznak a személyes adatok védelme alá. Ettől függetlenül, bármilyen hozzánk beérkezett adatot szigorúan bizalmasan kezelünk, a lehető legnagyobb körültekintéssel, az adatkezelési törvényben meghatározottak szerint.

3. A Facebook rajongói oldalunkon (www.facebook.com/godolloihirek) elhelyezett személyes adatok esetleges nyilvánossá válása esetén, mivel azok megjelentetéséről felhasználó dönt, semmilyen formában nem vállalunk felelősséget.

Az Invitel IP TV és Digitális kábeltévé előfizetéseivel HD minőségben is élvezheti a TV csatornák műsorait.

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online