Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Royal-királyság az idei Nádas-kupán

2015-01-12 09:52:42

Idén 14 csapat részvételével rendezték meg a Nádas Lajosnak emléket állító teremfoci kupát Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban. A csoportmeccseket január első hétvégéjén tudták le a formációk, a hónap második víkendjén pedig az egyenes kieséses rájátszással szűkült három alakulatra a győzelemre esélyesek köre.

A finálénak tekinthető körmérkőzéses szakaszba a Seven (4-3-ra nyert a Donatella Energy ellen), a Royal (1-1- után büntetőkkel nyert a Nagytarcsa FC ellen) és a Veres Öregfiúk (1-1 után büntetőkkel nyert a Hyginett ellen) együttese jutott be, ahol elvileg három ütközet döntött volna a dobogós sorrendről. A Veres Öregfiúk csapata azonban a folyamatos sérülések miatt nem tudta vállalni a játékot, így mérkőzéseiket 3-0-ás gólkülönbségű eredménnyel ellenfeleik javára igazolták.
Az igazi ki-ki összecsapáson a képen látható Royal 5-1 arányban felülmúlta a Seven társulatát, amivel elhódította az elsőséget és a díszes serleget. A történeti hűséghez tartozik, hogy a Royal kétgólos vezetésénél a Seven levitte kapusát a teljes második félidőben. A támadásban emberelőnyt jelentő húzás azonban csak egyszer járt sikerrel, mert a Royal kapusa parádésan védett, és ahogy ez általában lenni szokott, a Royal kontrái „éltek” az üresen hagyott Seven-kapunál - tájékoztatta híportálunkat Bobos Péter, a torna szervezője.

Nevéhez méltó, királyi tettet hajtott végre a Royal, és lett a 2015-ös Nádas-kupa győztese. Álló sor (balról jobbra): Bokor Levente, Fazekas Gyula, Szabadi Csaba, Bartalis Zsolt, Roszmann György (technikai vezető), Csontos Tamás. Guggolnak (balról jobbra): Laki László, Benkő Lajos, Voina Gábor

A torna legjobb játékosának Lukács Attilát (Fortuna) választották, míg a legjobb kapunak járó különdíjat Turányi Péter (Nagytarcsa FC) érdemelte ki. A gólkirályi címet 19 találattal Voina Gábor (Royal) tudhatta a magáénak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online