Vissza normál nézetbe Nyomtatás

ReWater ivóvíztisztító - biológiailag tisztított szennyvízből

2019-09-14 11:26:45

A Pureco Kft. és a Fővárosi Vízművek Zrt. közös fejlesztésű konténeres ivóvíztisztító rendszere képes a biológiailag tisztított szennyvízből teljes értékű ivóvizet előállítani. A berendezés ivóvíz tisztítási mechanizmusa és technológiája kifejezetten modernnek számít a piacon. A rendszer által alkalmazott fiziko-kémiai előkezeléssel egybekötött fordított ozmózisos tisztítási eljárás tökéletesen megfelel a modern követelményeknek.

Az ivóvíztisztító rendszer használata
A tisztított vízből ionok pótlásával és fertőtlenítéssel állítunk elő emberi fogyasztásra alkalmas ivóvizet. Az eljárás moduláris, kompakt és a költségeket alacsonyan tartó kivitelezése készre szerelt konténer formájában érhető el. A konténer kialakítása természetesen mindig az adott helyszín körülményeihez van igazítva, hogy a feladatokat gördülékenyen láthassa el. A modulok száma és kapcsolási sorrendje rugalmasan kezelhető igény szerint.

A ReWater ivóvíztisztító konténer egyszerűen és rövid idő alatt telepíthető a szakemberek által a kívánt helyeken. A legtöbb esetben vízhiánnyal küzdő területeken, szennyezett vízbázisokon és táborokban kerül alkalmazásra a rendszer.

Az ivóvíztisztító rendszer a következő elemeket tartalmazza:
• MF – Multimédia-szűrők: lebegőanyag eltávolítása, továbbá foszfor és szerves anyag koncentráció-csökkentése
• AOP – O3 + H2O2 + UV: szervesanyag és a mikrobiológiai szennyezők oxidációja
• UF – Ultraszűrő: lebegőanyag eltávolítása, RO tápvíz előkészítése
• GAC – Aktívszén-szűrő: oxidánsok adszorpciója
• RO – Fordított ozmózis: oldott szennyezőanyagok, vírusok és kórokozók eltávolítása
• RM – Re-Mineralizáció: fertőtlenítés és létfontosságú ásványi anyagok pótlása


A rendszer akár biológiailag előtisztított szennyvízből is képes ivóvizet előállítani. A ReWater konténer naponta 72 ezer ember ivóvízellátását tudja biztosítani (180 m3/nap) ott, ahol erre leginkább szükség van: vízhiány és erősen szennyezett vízbázisok esetén, vagy akár katasztrófa sújtotta övezetekben is.

A ReWater konténeres rendszer alkalmas erősen szennyezett felszíni víz ivóvíz minőségűre történő tisztítására, így olyan helyen is alkalmazható, ahol különböző szennyezettségű vizekből kell emberi fogyasztásra alkalmas ivóvizet előállítani.

Ha fontos, hogy elérhető legyen a tiszta ivóvíz fogyasztása, a Pureco által fejlesztett és forgalmazott ReWater elsőrangú választás az eléréséhez. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online