Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Páros gasztro élmények karácsonyra!

2019-11-16 11:26:46

Hamarosan itt a karácsony, és nem tudod, hogy mivel lepd meg a kedvesedet. Kevés időt tudtok együtt tölteni, így inkább valami közös ajándékkal rukkolnál elő? Bemutatunk néhányat, amikkel garantáltan egy közös élménnyel gazdagodhattok!

Mindegy, csak együtt!

Nem ritka, hogy a párok nem tudnak elég minőségi időt együtt tölteni. Hogy ezt valamiképp ellensúlyozzák, az ünnepekkor igyekeznek valami olyan ajándékot kitalálni, amit együtt tudnak használni, vagy éppen közösen végezhetnek.

Ilyen lehet egy wellness pihenés, egy szabadulószobában eltöltött pár kalandos óra, vagy akár egy közös főzőkurzus is. Igen, mert bár az ember elég időt tölt a konyhában hétköznap is, de egy ilyen tanulásnak megvan a maga varázsa.
A Meglepkék gasztro élmények kínálatában számos tanfolyam vár!

Tanuljunk főzni együtt!
A legtöbb főzőkurzus valamilyen különleges tematikában indul. Például egy különleges táj még különlegesebb főztjeit tanulhatjuk meg elkészíteni abban a pár órában. Ez rengeteg variáció lehet, hiszen ahány ország, égtáj, annyi különleges konyha.

Sőt, előfordulhat, hogy a „kényszer” viszi rá az embert arra, hogy megtanuljon speciálisan főzni vagy éppen sütni. Gondoljunk csak bele abba, hogy valaki éppen elkezd egy paleo életmódot, de nem tudja, hogy mihez nyúljon elsőként, ami belefér az általa preferált étrendbe.


Esetleg kiderül egy érzékenység, mint amilyen a glutén- vagy éppen a laktózérzékenység, vagy akár a cukorbetegség. Ez fenekestül fel tudja forgatni mindenkinek az életét, hiszen szakítani kell az addig megszokott életmóddal, és merőben más távlatokat kell felfedezni a főzésben is. Mivel ez önmagában nem olyan egyszerű, így nagy segítség lehet egy gluténmentes vagy éppen cukormentes ételeket tanító főzőkurzus. Persze, egy alkalomtól nem lehet csodát várni, de remek indulás.

A csoki szerelmesei megtanulhatnak közösen mindenféle bonbont elkészíteni, legyen szó sima csokis, marcipános vagy chilis variációról, mindent ki lehet próbálni.

Persze, azoknak sem kell közös gasztro program nélkül maradni, akik inkább kóstolni szeretik a különleges ételeket, mintsem elkészíteni. Ha igazán maradandó és emlékezetes program a vágyálom, akkor biztosan telitalálat a teljes sötétségben elfogyasztott vacsora. Ennek keretein belül megtudhatja mindenki, hogy milyen fontos szerepet tölt be az életünkben a szaglásunk és az ízlelésünk. Ez a vacsora betekintést enged abba az életbe, amit a Láthatatlan kiállítás mutat, vagyis éppen nem mutat az embernek.

Ha pedig egy igazán egyedi és tökéletes formatortát szeretnél, annak sincs akadálya, mivel a Meglepkék kínálatában akár azt is megsütheted.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online