Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meghajolt a gödöllőiek nagyobb tudása előtt a Mikolik kézisuli

2020-11-22 17:36:17

NB II. Északi-csoport, 8. forduló:
Mikolik Handball School – Gödöllői KC 30-34
(14-20)

Olyan világot élünk, amiben az is megtörténhet, hogy a fővárosi csapat eddig csupán háromszor lépett pályára a szeptember közepe óta zajló bajnoki idényben, és pontszerzésnek még nem örülhetett. Ezzel szemben Bartos Gábor együttese szépen halad a sorsolás szerinti úton, és komoly esélye volt arra, hogy tovább gyarapítsa pontjai számát.

Az első félidőben működött a gödöllői dominancia, azzal együtt is, hogy számos ziccert hibáztak el a vendégek. A térfélcserét követően néhány gólt ledolgoztak hátrányukból a hazaiak, városunk legénységnek tagjai azonban kínosan ügyeltek arra, nehogy vérszemet kapjanak a kézisulisok, és egyenlítsenek, netán fordítsanak.

A Gödöllői KC férficsapata 14 ponttal, 268-233-as gólkülönbséggel a 2. helyen áll a csoport tabelláján. Következik: Gödöllői KC – VS Dunakeszi november 29., vasárnap 18 óra (Gödöllő – Veresegyház ifimeccs 16 óra). ZÁRTKAPUS!

Ifjúságiak (NB II. B-csoport):
Vác – Gödöllői KC 32-45 (21-22)
A GKC száz százalékos mutatóval rendelkező ifjúsági csapata 18 ponttal, 414-231-es gólkülönbséggel vezeti csoportja tabelláját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online