Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tommy Hilfiger és a nyár

2021-06-13 10:44:37

A nyár a Tommy Hilfigert sem hagyta érintetlenül: új kollekciót dobott piacra, amely tovább erősíti a kék-piros-fehér logó pozícióját a divatékszerek és órák piacán. Az amerikai, azon belül is manhattani cég jól ráérzett, mi kell a közönségnek az egy évig tartó bezártság után, így mostani darabjai a szabadba csábítanak.

A márka kedvelői tudják, hogy a leginkább klasszikus vonalon mozgó tervezők mindig csempésznek valami egyedit a termékeikbe. A letisztult formák nem unalmasak, hanem egyszerűségükkel hódítanak. Óráik, ékszereik ezért jól kombinálhatók a különböző öltözködési stílusokkal és alkalmakkal.

Új Hilfiger karórák
A karóra fontos kiegészítő, amely egyrészt divatos, másrészt praktikus. Az állandóan kéznél lévő mobiltelefonok világában egyre többen ismerik fel, hogy egy jó karóra sokat dob a stílusukon. A tartós, minőségi anyagokból készült órák a sportos és az elegáns vonalhoz is passzolnak. Visszafogottak, első ránézésre igen egyszerűen tűnnek, azonban az ördög a részletekben rejlik.

A milánói szíj, az elegáns virágdíszítés a számlapon vagy az alig látható márkajelzés mind olyan tervezői ötlet, amely egyedivé teszi ezeket a darabokat. Nem kell feltétlenül a klasszikus, nagy és méregdrága óramárkák között elveszni, hiszen egy stílusos Tommy Hilfiger minden alkalomra megfelel. Elegáns vonalak jellemzik, így a zakóhoz ugyanolyan jó, mint a teniszpólóhoz.

Ékszerek nőknek
A nők imádják az ékszereket. Még azok is, akik nem. Az ellentmondást pont az új kollekció darabjai oldják fel: annyira szép, annyira egyszerű vonalvezetés jellemzi őket, hogy az ékszert egyébként nem hordó hölgyek is elcsábulnak. Az ékszerek nagy része szettben kapható, így megoldódik a mit mivel kérdés is. Az egyforma fülbevaló, karkötő, nyaklánc azonnal egységessé teszi a stílusod.

A nyári kollekció visszatérő elemei a gömb, a csavart minta és a szív. A gömb nagyon érdekes az Orb szettben, hiszen a fülbevaló kapta a Hilfiger-színeket. Diszkrét darab, mégis nagyon különleges. A nemesacél ékszerek tartósak, sokáig megőrzik ragyogásukat. Csavart minta esetén sem kell tartani az anyagfáradástól.

Ékszerek férfiaknak
A férfiak esetében most kimondottan a sportos vonulat dominál. Igaz, megvannak a nemesacél anyagok is, de a gyöngyök és a bőr viszi most a pálmát. A divatos malák hordozzák a Hilfiger-jegyeket, megjelennek a cég színei. A zármegoldások is megérnek pár szót, hiszen nem a hagyományos kapocsról van szó, hanem stílusos kis biztonsági zárakról, amelyek tulajdonképpen az ékszerek legszebb részei.

Azért a hagyományosabb formákat sem száműzték a kollekcióból. A férfiláncok elegánsak, medáljaik kimondottan érdekesek a Dog Tag szériában. A férfiékszerek jól kombinálhatók, ügyesen összeválogatva stílusos megjelenést biztosítanak.

A teljes Tommy Hilfiger kollekció egyfajta letisztultságot, egyszerűséget sugároz. Ha nem szeretnél vagyonokat költeni ékszerekre, ez a te márkád. Minőséget kapsz megfizethető áron, ráadásul nem tucatáruk: az egyes ékszerek ritkán jönnek veled szembe az utcán. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online