Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Te hogy állsz a kádkifolyóddal?

2023-06-13 10:01:01

Sokan vannak vele úgy, hogy megszokják a kényelmetlenséget. Egyszerűen megtanuljuk használni az abszolút nem praktikus dolgokat is, hiszen az ember találékony: „Egyik kézzel fogom, másikkal engedem. Ha kicsit jobbra fordítom, akkor pont jó. Ha kettesen megy, akkor tudom használni.” Ugye, számodra is ismerősen csengenek ezek a mondatok?

Csakhogy a megalkuvásnak helye nincsen! Kiváltképp nem a fürdőszobában, ahol mindennek a kényelmedről és a biztonságodról kellene szólnia! Mai cikkünkben az egyik legapróbb tárgyat vesszük górcső alá, amely azonban a legtöbb borsot tudja törni az orrod alá.

Mi is a kádkifolyó?
Talán nem annyira népszerű név ez a számára, de a kádkifolyó az, amin keresztül a víz az általunk megválasztott hőmérsékleten belezúdul a fürdőkádba. Ha belezúdul. Ha azon a hőmérsékleten. Ha a kádba…

Ha a legjobbra törekszel, akkor válassz egyet a SaniterLine kádkifolyói közül, és garantáltan nem fog jó darabig meggyűlni a gondod ezzel az eszközzel.

Minden bizonnyal neked is voltak már keserves tapasztalataid, akár otthon, akár máshol. Nyilván egyik sem jó élmény, de ha az otthonodban történik mindez, ráadásul naponta, akkor az felettébb bosszantó lehet.

Mert mi is történhet? A kádkifolyóból például könnyen lehet, hogy már nem folyik olyan könnyen ki a víz, sőt az is lehet, hogy máshova spriccel, de arra is találtunk már példát, amikor szinte lehetetlen volt beállítani a megfelelő vízhőmérsékletet.

Mivel akár egyből a bőröddel is érintkezhet a kiömlő víz, ezért érdemes alaposan megválasztani, és ha kell, lecserélni a kádkifolyódat.

Milyenek közül választhatsz?
A fent említett webáruház kádkifolyóinak kínálata meglehetősen széles, így garantáltan nem kell majd kompromisszumot kötnöd stílus és funkció között.

Mind a kinyúlási hosszt, mind pedig a színt meg tudod választani, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Nézd meg, melyik szín illik a fürdőszobádba, és válogass aszerint a termékek között! Többféle stílus képviselteti magát, hiszen mindenhova kell ez az eszköz függetlenül attól, hogy modern, romantikus, bohém vagy épp skandináv stílusban kerül berendezésre a helyiség.

Mérj, és döntsd el, mi az a hossz, ami még kényelmesnek minősül, mi az, ami már túlságosan belelóg a kádba, ezzel fokozva az amúgy sem alacsony balesetveszélyt.

Akkor is megtalálod a számításodat, ha némi extravaganciára vágysz, hiszen akadnak már olyan darabok is, amelyekből vízesésként zúdul alá a kádadba a víz. A SaniterLine nem szab határt a fantáziádnak, így érdemes alaposan átnézni a kínálatukat!


Fontos a kényelem és a biztonság!
Talán mondani sem kell, de fürdés vagy zuhanyzás közben nem szabad, hogy akadozva menjenek a dolgok: rendesen kell, hogy folyjon a víz, stimmelnie kell a hőmérsékletnek, nem szabad akadoznia a vízellátásnak. Minden olyan tényező, amely a gördülékeny fürdést gátolja, egyben növeli a balesetveszély kockázatát is, szóval mindenképpen gondoskodj arról, hogy a kádkifolyód tökéletesen működjön! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online