Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élelmiszer-adománnyal segíti a rászorulókat a gödöllői központú egyetem

2023-12-05 09:51:20

Egymillió forint értékben adományozott tartós élelmiszereket az Ökumenikus Segélyszervezet számára a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). A segélyszervezet idén huszonharmadszor szervezett adventi adománygyűjtési akciót, mely alkalomból az egyetem rektora személyesen adta át az adományt – olvasható a MATE Médiaközpontja által hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

- A MATE és jogelőd intézménye életében hosszú évek óta hagyomány, hogy a karácsonyi időszak előtt humanitárius tevékenységet végzünk, melynek keretében egy segélyszervezeten keresztül tartós élelmiszereket adományozunk a rászoruló családoknak – hangsúlyozta dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora, aki – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is személyesen vitte el az egyetem adományát az Ökumenikus Segélyszervezethez.

Az átadás során a rektor elmondta:
- Az egyetem számára kiemelt jelentőségű az élelmiszeradományozás, hiszen a MATE szorosan kapcsolódik a megtermelt élelmiszerhez, az agrár- és élelmiszertudományok területén folytat képzéseket, kutatásokat, termékfejlesztéseket. Ezért az ünnepek alkalmával intézményünk örömmel járul hozzá, hogy alapvető élelmiszerek jussanak el a rászoruló családokhoz.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet elnökigazgató-helyettese köszönőszavakat intézett az egyetem vezetőjéhez, és kiemelte: igen nagy megtiszteltetés, hogy a MATE másodszor is a segélyszervezetet választotta karitatív partnerének. Az elnökigazgató-helyettes ígéretet tett arra, hogy eljuttatják az adományt a megfelelő helyekre, majd hozzátette, az Ökumenikus Segélyszervezet az advent idején beérkező adományokból egész évben igyekszik támogatni a rászoruló családokat.

Az eseményről kisfilm és készült, íme:



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online