Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: simán nyert a „kislilák” ellen a gödöllői formáció

2023-12-09 18:11:57

NB I. Liga, alapszakasz, 9. forduló:
Gödöllői RC – UTE U21 3-0
(16, 9, 21)

Sereghajtóként érkezett Gödöllőre az UTE U21-es társulata, amely az eddig lejátszott mérkőzéseiből csupán egyet tudott megnyerni, azt is hazai környezetben. Ettől függetlenül a vendégek kezdték jobban a találkozót, miután 7-4-re elhúztak. Ekkor nagyobb sebességfokozatba kapcsolt Szalay Attila együttese, és egy 9-0-ás szériával 13-7-re alakította az eredményt. Ezt követően már nem volt kérdés, hogy a játék minden elemében határozottabban teljesítő gödöllői lányoké lesz a nyitó szett.

A második játszma első három pontja a hazaiaké lett, majd egy újpesti pont után Halla Petra állt a nyitóhelyre és tucatnyi alkalommal indíthatta útjára a játékszert (15-1). A szervák fogadásával hadilábon álló fővárosi fiatalok ezt követően sem igazán brillíroztak, ezáltal – minden igyekezetük ellenére – „nagy verést” kaptak.
A harmadik etap hasonlóan indult az első felvonáshoz, ám 4-4 után pillanatok alatt 11-5 lett az állás a házigazdák javára. Az újpesti fiatalok becsületére legyen mondva, nem adták fel és jól használták ki a gödöllőiek tétovázásait, amivel egy pontra megközelítették a vendéglátókat (14-13).  Szalay Attila ezt nem nézte jó szemmel, időt kért, hogy rendezze csapata sorait. Ez hatásos volt, így a hazai társulat alig egy óra alatt magabiztosan diadalmaskodott.

A Gödöllői RC csapata 20 ponttal, 24-12-es szett- és 811-749-es pontaránnyal a 3. helyen áll az NB I. Liga 2023/2024-es bajnoki idényének alapszakaszában. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: BVSC-Zugló – Gödöllői RC december 16., szombat 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online