Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: távolabb lőtte a bajnoki címtől a Dunaharaszti a Gödöllőt

2024-02-24 16:03:28

A tavaszi nyitóforduló szuperrangadója előtt két dolog feltétlenül említést érdemel. Az egyik az, hogy a hazaiak eddigi egyetlen vereségüket a Gödöllői SK formációjától szenvedték el a bajnoki idény első fordulójában (2-1). Másfelől az is nyilvánvaló volt, hogy egy esetleges újabb gödöllői sikerrel a vendégek „csak” annyit érnek el, hogy öt pontra megközelítik riválisukat a biztos NB III-as osztályozót (is) érő aranyéremért zajló csatában.

Már a kezdeti percektől érezhető volt, hogy mindkét csapat tagjai átérzik a tét nagyságát. A kiélezett összecsapás első találatát a 13. percben a házigazdák szerezték meg, amikor egy bedobás után Bata Csongor a tizenhatos vonalának magasságából a kapufa érintésével bombázta a bőrgolyót a gödöllői kapuba. Az első félidő utolsó percében a Pest vármegyei góllövőlista éllovasa, Bata Csongor duplázni tudott, miután egy kiugratásból a keresztléc alá emelte a labdát.

A térfélcserét követően a gödöllőieknek nem volt könnyű dolguk, mert kétgólos előnyük birtokában a vendéglátók gólszerzési kényszer nélkül játszhattak, és gyakorlatilag csak a védekezést kellett tökéletesíteniük a három bajnoki pont elérése érdekében. Ezt meg is tették, sőt!
A rendes játékidő utáni harmadik percben Bartucz Martin a kiállítás sorsára jutott, miután utolsó emberként szabálytalankodott. Egy perccel később pedig a hazai gárda bevitte a kegyelemdöfést: Pesti Dávid szabadrúgásból elért találattal állította be a végeredményt.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:
Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Bata Csongor (2), Pesti Dávid. Kiállítva: Bartucz Martin (Gödöllői SK, 93. perc).
A Gödöllői SK csapata 34 ponttal, 39-16-os gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – VS Dunakeszi március 2., szombat 14.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online