Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szereti a csendet? Válasszon redőnyt!

2024-05-16 09:59:54

A korszerű külső árnyékolók, a műanyag és alumínium redőnyök beépítésével jelentősen növelheti az épület energiahatékonyságát, csökkentheti a rezsiköltségeket, továbbá biztosíthatja otthona nyugalmát.

Hálószobablakra ideális választás, ugyanis nemcsak teljes sötétséget teremthet vele, hanem csendet is, ami a pihentető alváshoz elengedhetetlen. De, kizárhatja vele otthonából a kíváncsi tekinteteket, sőt, akár az idegeneket is, ugyanis a masszív alumínium változatok a betörésvédelemben is szerepet játszanak. Tudjon meg többet a napjainkban is népszerű és keresett redőnyökről!

Árnyékolástechnika és energiahatékonyság
Éltes kora ellenére a redőny a modern otthonok egyik legnagyszerűbb árnyékoló szerkezete, mely hozzájárul, hogy komfortosan érezhessük magunkat télen-nyáron. Válassza a Braun Árnyékolástechnika Kft. multifunkciós redőnyeit a nyílászárók külső oldali árnyékolására!

A drasztikusan emelkedő energiaárak, az energiahatékonyságra való törekvés miatt napjainkban új értelmet nyertek a kültéri árnyékoló szerkezetek. Otthonunkkal akkor vagyunk elégedettek, ha kellemes klímát biztosít, illetve olcsó üzemeltetést tesz lehetővé. Ennek érdekében nemcsak az építőanyagokat választjuk meg különös gonddal, hanem gondoskodunk az épületszerkezetek és a nyílászárók hőszigeteléséről és energiahatékony fűtési rendszer kiépítéséről. Az árnyékolástechnika ma már elválaszthatatlan része az építészetnek.

Egy klasszikus modern szerkezet
Az árnyékolók közül elsősorban a külső oldali szerkezetek játszanak szerepet a hő- és hangszigetelésben, így érdemes ezek valamelyikét beépíteni. A leggyakoribb megoldást a legrégebbi típus, a redőny jelenti, amely ma már nem fából, hanem korszerű műanyagból és alumíniumból készül. A hőszigetelt lamellákból felépülő szerkezetek kiváló védelmet nyújtanak a szolár energia hatásaival szemben, és leengedett állásban biztosítják a lakóterek kellemes klímáját.

Ezenfelül különösen a megfelelő tömítéssel rendelkező, precíz záródású és hosszú élettartamot garantáló alumínium redőnyök alkalmasak a külső környezet zajainak kiszűrésére, valamint az idegenek távoltartására.

Csendet a lakásban!
A korszerű anyagokból és technológiák mentén készült nyílászárók nagyban hozzájárulnak nemcsak a hő-, de a hangszigeteléshez is, ugyanis kizárják a hideget és a meleget, valamint a külvilág zavaró zajait. Ez különösen a pihenés, az alvás szempontjából fontos, de forgalmas utak mellett kimondottan elengedhetetlen. Tovább fokozhatjuk ezt a hatást, ha a külső üvegfelület elé prémiumminőségű műanyag vagy alumínium redőnyt szerelünk fel.

A aluredőnyök zajvédelme leengedett állapotban és vakolható tokos kivitel esetén kimagasló, egyrészt az anyag sajátosságai révén, illetve mivel ekkor a lécek szorosan, rés nélkül illeszkednek, továbbá a homlokzat mögé rejtett tokszerkezet nem gyűjti be és továbbítja a hangokat.

Élvezze a klasszikus redőnyök modern változatainak valamennyi előnyét, teremtse meg otthona komfortját! Kép forrása: braun-arnyekolastechnika.hu (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online