Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beindult az újévi élet a gödöllői atlétáknál

2015-01-19 12:37:37

Csupán bő két hét telt el az új esztendőből, a Gödöllői EAC atlétikai szakosztályának háza táján máris történtek említésre méltó események. Íme:

Telt ház a SZIE Sportcsarnokban

Kiemelkedő jelentőségű rendezvényt szervezett a GEAC és a Közép-magyarországi Régió Kölyökatlétika vezetősége, amin megtelt az egyetemi sportcsarnok. A remek hangulatú versenyen két korosztályban indulhattak az atléták, U11-ben 160 gyerek vett részt, ahol a GEAC fiatal versenyzői az „A” csapattal 8., a „B” csapattal a 16. helyezést érték el. Az U13-as korosztályban az „A” csapat tagjai a biztató 6. helyet, míg a „B” csapat a 15. helyet szerezte meg 20 csapatból. Nagyon fontosak ebben a korban az ügyesség- és a koordináció-fejlesztő játékok, amit ez a program is segít, ahol a gyermekek játszva tanulnak és tartoznak egy jó kis közösséghez. Edzők: Körmendy Katalin és Kovács Zoltán.


Dunakeszi fedett pályás verseny

Nyolc fővel indult a Gödöllői EAC az évadnyitó versenyre, ahol kiemelkedő eredményt ért el Tóth Gábor (2002), aki a dobogó legfelső fokára állhatott távolugrásban 480 centiméterrel, míg 60 méteres síkfutásban ezüstérmet szerzett (8.0 mp). A lányoknál Daróczi Lili (2002) szintén két érmet nyert: 60 méter gáton ezüstig jutott (10,8 mp), távolugrásban pedig 422 centiméteres eredménnyel bronzérmes lett. Idén mindkét versenyző az újonc korcsoportba lépett, és biztatóan szerepelt az év első versenyén. Edző: Körmendy Katalin.

Bécsi nemzetközi verseny
A GEAC felnőtt és utánpótlás sprinterei Bécsben szerepeltek az év első versenyén, ahol született néhány kiemelkedő eredmény. A junior Eb-re készülő Répási Petra 8,49 másodperces egyéni csúccsal nyert 60 méter gáton, ami kiváló évkezdés, és nagy reményekre jogosít a kontinensviadalra. Érmet nyert még az ifjúsági korú Szemjanyinov Paula (1998), aki 60 méter gáton második, míg 200 méteres síkfutásban – 26,16 másodperces egyéni csúccsal – harmadik lett. Biztatóan futott 60 méteres síkfutásban a Budai Alexandra, Torma Evelin, Baráti Patrícia trió, akik a 4x100 méteres váltóval érhetnek el sikereket 2015-ben. Edzők: Karlik Pál és Kaptur Éva.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online