Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tartja csúcsformáját a gödöllői sprinterlány

2019-02-13 17:20:11

Az Európai Atlétikai Szövetség Permit-versenysorozatába tartozó Czech Indoor Gálát február 12-én rendezték meg Ostravában – olvasható a szövetség honlapján. Az egynapos viadalon szép magyar sikerek születtek, ráadásul, olyanok is, ami gödöllői atléták nevéhez fűződnek.

Az Európa-bajnoki kiküldetés szintet néhány nappal korábban teljesítő Nádházy Evelin továbbra is bombaformában van, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a női 4x400 méteres váltó kezdő tagjaként részese volt 3:38,30 perces országos csúcsnak, ami közel 5 másodperccel jobb időeredmény, mint a korábbi, két évvel ezelőtt felállított rekord. A stafétában Kőszegi Míra, Molnár Janka és Simon Virág kaptak még helyet.
A váltóval elért sikert követően a Gödöllői EAC versenyzője a 300 méteres síkfutásban jeleskedett. Evelin kiváló futással rukkolt elő: 37,89 másodperces ideje – amivel 3. lett – az eddigi legjobb magyar fedettpályás eredmény.

A GEAC másik sprintere, Deák Nagy Marcell az 5. helyen ért célba az ostravai verseny 300 méteres számában, méghozzá 35.22 másodperces egyéni csúccsal, ami mindössze egy tizeddel marad el az eddigi legjobb hazai eredménytől.

A női 4x400 méteres váltó fedettpályás országos csúcsot eredményező futásáról Lengyák György készített videót, íme:



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online