Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kovács Adél elismerése

2012-04-06 12:58:44

Április 5-én országos elismerésben részesült Kovács Adél, a TEVA-Gödöllői RC utánpótlás korú röplabdázója. A fiatal tehetség a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Jó tanuló - jó sportoló pályázatán lett a 94 díjazott egyike.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett pályázatra összese 373 kandidálás érkezett az országból. A Jó tanuló – jó sportoló kitüntető cím elbírálásánál egy hazai és egy nemzetközi eredményt vettek figyelembe sportáganként, valamint a 2010/2011-es tanév év végi tanulmányi átlagát. Az ünnepélyes díjátadót Budapesten, a Magyar Sportok Házában rendezték meg április 5-én, ahol Kovács Adél, a TEVA-Gödöllői RC utánpótláskorú röplabdázója Réthelyi Miklós minisztertől vehette át a rangos elismerést igazoló oklevelet.

Kovács Adél 2006 óta röplabdázik a gödöllői egyesületben. A sportág alapjait Bajáriné Pesti Anikótól, majd Szabados Istvántól tanulta meg. Már a kezdetektől példamutató szorgalomról és kitartásról tett tanúbizonyságot az edzéseken és a mérkőzéseken. Többszörös megyei bajnok a különböző korosztályokban. Tagja volt az eddigi egyetlen Szeged Kupa győztes gyermekcsapatnak, diákolimpia országos döntőn strandröplabdában ezüstérmet szerzett a Petőfi Sándor Általános Iskola színeiben. Fiatal kora ellenére oszlopos tagja a TEVA-Gödöllői RC junior-csapatának, valamint az országos döntőbe jutott ifjúsági csapatnak is.  Idén a városvezetés Jövő reménysége díjjal tüntette ki Kovács Adélt – írja a grcvolley.hu.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online