Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az MTK-t is túlszárnyalta a gödöllői hatos

2014-11-07 18:34:16

NB I. alapszakasz, 8. forduló:
MTK-Budapest – TEVA-Gödöllői RC 0-3
(-21, -16, -23)

Nem is olyan régen még vérbeli rangadónak számított a két csapat összecsapása a honi élvonalban, mára azonban változtak az erőviszonyok. A leánykori nevén BSE-ként számon tartott különítmény eddig csupán egyszer nyert az idei bajnokság alapszakaszában, míg a gödöllői lányok pontveszteség nélkül szárnyalnak. A realitásokat nézve, igencsak meglepő lett volna, ha éppen most botlik Horváth András társulata.

Kiderült, hogy a papírforma csak egy „dolog”, hiszen a második szettet leszámítva, igencsak meg kellett erőltetnie magát a gödöllői formációnak. A nyitó játszmában a kissé álmos kezdés, a záró felvonásban pedig a sok hiba hátráltatta a TEVA-hatos zökkenőmentes sikerét. Az igazi fegyvertényt a harmadik etapban hajtotta végre városunk csapata, amely 8 pontos hátrányból is képes volt felállni, fordítani, és szettvesztés nélkül diadalmaskodni a küzdeni tudásukért dicsérhető fővárosiak ellen.

Hét mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC csapata 21 ponttal, 21-2-es szett- és 565-447-es pontaránnyal az 1. helyen áll az NB I-ben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online