Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A sors azt akarta, hogy negyedikek legyünk…

2016-05-14 18:14:55

NB II. Északi-csoport, 22. forduló:
Gödöllői KC – Váci KSE U23 37-29
(17-12)

Két, rendkívül fontos dolga akadt a 2015/2016-os évad záró találkozójával kapcsolatosan a gödöllői csapatnak: nyernie kellett a csoporttabella utolsó helyén álló váci fiatalok ellen, és bízni abban, hogy a már csoportbajnok PLER U23 gárdája legyőzi a Csömört. Ez volt az egyetlen módja ugyanis annak, hogy Bartos Gábor együttese megkaparinthassa a bronzérmet a pontvadászatban.

A gödöllői „vágy” első fele a papírformának megfelelően teljesült, hiszen a csapat magabiztosan nyert a váci fiatalok ellen. A GKC éremszerzési üdvösségének második feltétele azonban meghiúsult, mert a tabellát 4 pontos előnnyel, közel 240 találatra rúgó pozitív gólkülönbséggel vezető, NB I-es játékosokat is soraiban tudó PLER U23 „elszámolta” magát és hazai pályán három góllal kikapott attól a Csömörtől, akit decemberben vendégként 13 találattal múlt felül…

A sportélet fura fintora, hogy a gödöllőiek az elmúlt évben 29 ponttal harmadikok tudtak lenni, idén ehhez a 30 pont nem bizonyult elegendőnek. A dicséret viszont ezzel együtt megilleti a GKC legénységét, mivel a szezon folyamán – a távozók helyére – a csapatba beépített fiatalok sikeresen pótolták a gólerős elődöket.
Bartos Gábor (képen) a mérkőzés után megjegyezte: - A sors azt akarta, hogy negyedikek legyünk. Nincs mit tenni, menni kell előre, és úgy feldolgozni a történteket, hogy ebből a jövőre nézve profitáljunk.

A Gödöllői KC csapata 30 ponttal, 592-512-es gólkülönbséggel a 4. helyen zárta az NB II-es bajnokság Északi-csoportja 2015/2016-os idényének küzdelemsorozatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online