Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A TÉRFÉL megtudta, miért nem versenyeznek a Lázár-testvérek ebben az évben

2018-03-24 10:01:53

Március 23-án ismét új adással jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról. Az idei negyedik, mindent egybevetve 19. részben az alábbi három témakörben fogadtunk vendégeket és kérdeztük őket.

Lázár Zoltánnak és fiának nem csak a neve egyezik meg, a lovak iránti szeretetük is közös
Egyikük bakon, másikuk nyeregben éri el a sikereket. Megegyezik a nevük és közös a lovak iránti szeretetük. A közelmúlt történéseiről és az idei évre megcélzott tervekről beszélgettünk apával és fiával, azaz: Lázár Zoltán 9-szeres világbajnok fogathajtóval és ifjabb Lázár Zoltán ifjúsági Európa-bajnoki helyezett díjugratóval. A fogathajtó fivérek úgy döntöttek, hogy idén nem versenyeznek. Mit gondol, miért?


Több évtizede szállítják a világraszóló eredményeket a Gödöllői Taekwon-do SE tagjai

Újabb és újabb tehetségek bukkannak fel a nem olimpiai sportág helyi műhelyében, ahol tervbe vették, hogy megszervezik a Bontovics Babettnek emléket állító nemzetközi versenyt. A kemény munkára épülő hatékonyság receptjét Czeba Mihály elnök, 6 danos és Bures Ferenc elnökhelyettes, 3 danos mester osztotta meg0
.
Országosan is példaértékű asztalitenisz-modell kezd megvalósulni Gödöllőn

Közel 70 éves múltra tekint vissza a gödöllői asztalitenisz-sport, ami komoly változást élt meg egy évtizede. Kitartással és hozzáértéssel olyan modell kezd megvalósulni, ami országosan is példaértékű. Ráadásul, hamarosan megépülő új csarnokukban akár éjjel-nappal üthetik a kaucsuklabdát a sportág helybéli, amatőr és élversenyző kedvelői. A helyzetelemzésben a gödöllői asztalitenisz klub utánpótlás-nevelésért felelős szakmai vezetője, Monostori Péter volt a segítségünkre.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online