Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Új felállásban is cél a strandröplabda bajnoki cím

2018-06-06 11:16:03

Június második hétvégéjén rajtol a 2018-as strandröplabda országos bajnokság, és már hosszú hetek óta bizonyossá vált, hogy a Penta-Gödöllői RC színeiben az elmúlt években aranyérmes Lutter Eszter, Lakatos Enikő páros ötödszörre nem védheti meg címét. Ennek oka prózai: Lakatos Enikő szakított a strandröplabdázással, így a zsinórban négyszeres bajnok Esztinek (képen jobbra) új kolléganő után kellett néznie. A kutakodás hamar eredményre vezetett, és – a korábban kétszeres magyar bajnok – a Nyíregyházi Sportcentrum színeibe versenyző Szombathelyi Szandra személyében (képen balra) meglett a társ.

A sportág utóbbi években tapasztalt gödöllői sikerszériáját folytatni kívánó, Gubik János szakmai irányításával készülő kettős nem csak hazai homokon jeleskedhet az év legmelegebbnek ígérkező hónapjaiban, hanem az elmúlt hetekben nemzetközi hadszíntéren is szembenézett komoly kihívásokkal.


Az országos bajnokság augusztus 11-12-i, budapesti (Lupa-tó) döntőjét három forduló előzi meg: június 8-10. között Tatán, három héttel később Nyíregyházán, míg július 20-22. között Dunaújvárosban találkoznak majd a legjobb honi párosok. Fotó forrása: facebook

Az idei strandröplabda országos bajnokságra a Gödöllői RC, Karádi Zoltán által vezetett szakosztályának színeiben – legalább egy fővel – benevezett párosok névsora a következő:

Nők

Bálint Melinda (Gödöllői RC), Kolada Judit (Budaörsi DSE)
Czene Adrienn (Gödöllői RC), Császár Norina (UTE)
Dénesi Brigitta, Győri Panna (Gödöllői RC)
Gubicza Laura, Szabó Adrienn
Kiss Viktória, Oláh Vivien
Kovács Dóra, Kovács Eszter
Lutter Eszter (Gödöllői RC), Szombathelyi Szandra (Nyíregyházi Sportcentrum)

Férfiak
Kovács Boldizsár, Pető Levente
Krekk Zoltán (Strandröplabdázásért SE), Soós Izsák (Gödöllői RC)
Marton Tamás, Varga Tamás
Molnár Zoltán, Szabó Gábor


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online