Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lemondott a gödöllői röplabda klub elnökségének három tagja

2018-11-23 19:51:09

November 23-án a következő hír jelent meg a klub honlapján:
November 22-én a Penta-Gödöllői Röplabda Club megtartotta éves közgyűlését. A közgyűlés után a jelenlévő egyesületi tagok előtt bejelentette lemondását Pánczél Ottó Péter elnök, valamint Laza Bálint és Saáry Csaba elnökségi tagok. Az elnökség a lehető leghamarabb összehív egy tisztújító közgyűlést. A tisztújító közgyűlésig a hatályos törvényeknek megfelelően az aktuális elnökség intézi az egyesület ügyeit.


Szerkesztőségünk kísérletet tett arra, hogy megtudja, mi is történt valójában, illetve arra is kíváncsiak voltunk, hogy milyen következményekkel járhat az öt főből álló elnökség három tagjának lemondása. Választ egyelőre csak Pánczél Ottó Pétertől (képen) kaptunk.
A tisztségéről lemondott elnök úgy fogalmazott, hogy elindultak egy úton, amit szerettek volna bejárni a gödöllői röplabdázás érdekében. Jól érezték magukat ebben a közösségben, de az általuk elvárt rendezettség és fegyelem az utóbbi időben egyre kevésbé érvényesült, amit sajnálnak. A Penta Kft-nek december 31-ig van érvényes támogatási szerződése a klubbal, aminek esetleges meghosszabbításáról a cég tulajdonosai jogosultak dönteni. Heteken belül meglesz a munkacsarnok engedélye, de a létesítmény megvalósítása már az új elnökség egyik fontos feladata lesz.
- Ehhez, illetőleg az egyesület felnőtt és utánpótlás csapatainak bajnoki szerepléséhez további sportsikereket kívánunk – zárta gondolatait a posztjáról távozó elnök.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online