Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Árnyékot vetettek a fényviszonyok a szervezésre

2019-04-01 10:30:17

Futótűzként terjedt a sport iránt érdeklődők körében az a blama, hogy nem tudták megrendezni az országos ifjúsági asztalitenisz-bajnokság Gödöllőn. A rangos utánpótlás-viadalt (fiú és lány egyéni és páros, valamint vegyes páros) március utolsó hétvégéjén eredetileg a Damjanich iskola tornatermében szerették volna megtartani, de ugyanerre az időpontra az akrobatikus tornászok is jelezték igényüket. Végül ők élveztek elsőbbséget, ezáltal a pingpongosok a Petőfi iskola tornatermét választották. Csakhogy, a versengés kezdete előtti órákban kiderült, hogy a felújítás és bővítés után 2013 szeptemberében átadott Munkácsy Mihály utcai létesítmény világítása alkalmatlan a bajnokság küzdelmeinek lebonyolítására.


Kerestük Bartha Tibort, a rendező szervezet, a Gödöllői SK asztalitenisz szakosztályának vezetőjét, aki érdeklődésünkre azt válaszolta, hogy tévedés, méghozzá kettős foglalás okozta a galibát, a módosított helyszín fényviszonyai viszont nem feleltek meg az előírt követelményeknek.
Ciki – tette hozzá a sportvezető, aki jó hírrel is szolgált, hiszen elmondta, hogy a VÜSZI Kft. telephelyére tervezett gödöllői asztalitenisz-csarnok második támogatási szerződésének aláírása áprilisban várható, utána pedig indulhat a közbeszerzési eljárás.

Az állami tulajdonú gödöllői iskolák sportingatlanait a Gödöllői Sport Közalapítvány hasznosítja. Tokai Norbert kuratóriumi elnöktől megtudtuk, hogy a kínossá vált közjáték kezdete mintegy másfél hónappal ezelőttre datálódik, amikor az alapítvány munkatársa – miután ellenőrizte a Damjanich iskola terembeosztását – jelezte az asztalitenisz szakosztálynak, hogy az általuk kért időpont nem jó, mert ütközik egy másik eseménnyel. Ennek tudatában a pingpongosok alternatív megoldásként a Petőfi iskola tornatermét választották. Úgy tűnik, nem eléggé körültekintően, de ezért az alapítványt nem terheli felelősség.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online