Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élen jártak az éremszerzésben a gödöllői mezeifutó atlétapalánták

2020-11-16 10:38:54

A mátyásföldi repülőtéren jártak a Gödöllői EAC atlétapalántái, ahonnan közülük senki sem tért haza üres kézzel. November 15-én, Budapesten rendezték meg a Sport XXI. utánpótlásprogram mezeifutó fordulóját, ahol az U11-es korosztály számára fiúknak és lányoknak is 1200 méter volt a táv, míg az U13-as versenyzőknek 1500 métert kellett teljesíteni a sportrepülőtér területén.

A programot az U11-es fiúk kezdték, ahol a GEAC – Gyurán Ádám (egyéni 2. hely), Makádi Márk, Pellegrini Alessandro, Rácz-Szabó Hunor és Almási Krisztián összetételű – csapata összesítésben a második helyen végzett. Az U11-es korosztályú gödöllői lányok sem adták alább az ezüstéremnél, a siker részesei Ábrahám Zsófi, Hollókői Szofi, Menyhárt Viola és Mihály Deborah voltak.


Az U13-as korosztályban már nagyobb létszámmal képviseltette magát a gödöllői egyesület. A fiúknál kettő, a lányoknál három csapat indult. A fiúknál a dobogó alsó két fokára állhattak fel a gödöllői fiatalok. A harmadik helyezett csapat tagjai: Bobos Ádám, Szabó Emil, Zimányi Norbert és Krakóczki Bence. Ezüstérmet szerzett Kiss Ágoston, Menyhárt Olivér, Lesták Krisztián és Sebe László.
A lányoknál a képen látható három csapatból egy értékes helyezést, kettő pedig érmet szerzett. Ötödik lett a Pauló Nóra, Vancsó Noémi, Nagy Juli, Pálházy Nóra négyes, akik egy matricával és egy csokival gazdagodtak a futás után. A bronzérem büszke tulajdonosa lett a Pellegrini Lilianna, Vancsó Enikő, Demeter Korina, Pénzes Dóra alkotta formáció, míg. bajnoki aranyérmet nyert az Ábrahám Zita, Lőkös Laura, Szentgáli-Varga Villő, Daróczi Petra összetételű csapat.

Gadanecz György, Kovács Zoltán és Kovács Gábor Krisztián edzők egyaránt büszkék lehetnek tanítványaik értékes eredményeire, már csak azért is, mert a gödöllői fiatalok nagy lelkesedéssel, kitartóan, esetenként erőn felül teljesítve küzdötték végig a távokat.  Forrás és fotó: Kovács Gábor Krisztián


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online