Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizennyolc éve már felmerült a jégcsarnok építése Gödöllőn

2020-12-03 11:23:16

Cikkünknek köszönhetően is futótűzként terjedt el a hír, miszerint: megszületett az a kormányhatározat, ami lehetősége biztosít a gödöllői jégcsarnok beruházás előkészítésére.
Érzékelve a reagálásokat, kitűnt, hogy voltak olyanok, akik „politikai vérmérsékletük” szerint nyilvánítottak véleményt a kérdésben: örültek a döntésnek vagy fanyalogtak miatta. Mi több, egyesek odáig merészkedtek, hogy a klaviatúrán található betűgombok megfelelő sorrendben történt lenyomásával azt írták: a sportnak korábban nem voltak hagyományai városunkban.

El kell, hogy keserítsük őket… 2002 szeptemberében, az októberi önkormányzat választás előtti utolsó gödöllői képviselőtestületi ülésen a várost irányító grémium tagjai elvi hozzájárulásukat adták ahhoz, hogy az önkormányzat által biztosított ingatlanon 500 néző befogadására alkalmas jégcsarnok épüljön.

A lokálpatrióta klubos többség támogatását is élvező, Gémesi György polgármester által előterjesztett, a „hagyományokra” fittyet hányó ötlet – hasonlóan a termálfürdő létesítésének ígéretével – az idő múlásával feledésbe merült. Tizennyolc évnek kellett eltelni ahhoz, hogy – a kormányhatározat miatt immár lényegesen nagyobb megvalósulási eséllyel – újra napirendre kerüljön.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online