Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: fordított a bajnokaspiráns a gödöllői tizenegy ellen

2021-05-15 19:56:25

Május harmadik szombatján is kijutott a jóból a gödöllői tizenegynek. Nem kisebb rivális, mint az NB III-as osztályozót érő bajnoki cím megszerzésére még jócskán esélyes Dunaharaszti együttes tette tiszteletét a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos Sportcentrumban. A vendégeknek – amennyiben komolyan gondolják az első hely elérését – csak a győzelem volt elfogadható, városunk csapatát pedig főként az motiválhatta, hogy harcias és élvezetes küzdelemre késztesse esélyesebb ellenfelét, amely a legkevesebb gólt (16) kapta eddig a bajnokságban, úgy, hogy 14 meccsen érintetlen maradt a hálója. Ezen azonban nem!

A folyamatos, különböző intenzitású esőzés nem könnyítette meg a csapatok dolgát. A kiegyenlített játékot egy gödöllői gól törte meg a 21. percben, amikor Nagy Barnabás kihasználta a dunaharaszti kapus tétovázását. A hazai gárda nem sokáig élvezhette az előnyt, miután a 27. percben a látogatók egy jogosnak tűnt büntetőből egyenlítettek. Mi több, a 42. percben egy fejesgóllal a vezetést is megszerezte a bajnokaspiráns.
A fordulás után a vizitálók inkább az eredmény megtartására törekedtek, ezáltal nagyobb tér jutott a gödöllői tizenegynek. A Hevesi-csapat tagjainak próbálkozásait azonban nem kísérte siker, így – a tisztes helytállás ellenére – a piros mezeseknek bele kellett törődniük a vereségbe.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:
Gödöllői SK – Dunaharaszti MTK 1-2
(1-2)
Gödöllői gólszerző: Nagy Barnabás.
Huszonhét mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 42 ponttal, 42-32-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll.  Következik: Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport május 29., szombat 17 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető!



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 25. forduló:
Gödöllői EAC – Kék Duna SE 6-0
(4-0)
Góllövők: Kurunczi Dániel (2), Bartos Benedek, Kapdebo Lóránd, Bartos Márton, Lőrinczy Zoltán.
Huszonnégy mérkőzés alapján a GEAC együttese 32 ponttal, 42-37-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 8. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online