Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: idegenbeli győzelemmel kezdte a bajnoki idényt a gödöllői tizenegy

2021-08-14 19:24:12

Úgy hozta a sorsolás, hogy a gödöllői tizenegy az ellen a rivális ellen kezdte meg a 2021/2022-es bajnoki idényt a Pest megyei I. osztályban, amely ellen május 29-én, 4-1 arányú győzelemmel lezárta az előző évadot. Legalább két különbség azonban mégis volt a két derbi között: részben a gödöllői vezetőedzők személye (Hevesi Tamást a nyár folyamán Győri Zoltán váltotta a GSK kispadján), részben pedig a helyszín, hiszen május végén Gödöllőn, augusztus közepén viszont Pilisen találkoztak a csapatok.
Hogy a végeredmény az azonosság vagy az eltérőség „fiókba” kerül-e, arról is döntött a pilisi 90 perc.

A találkozó döntő részében a mezőnyjáték dominált, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.  Mindent egybevetve, a vendégek valamivel többet birtokolták a játékszert, ám ha az első félidőben Farkas Márk kapus nem véd bravúrosan, hátrányba is kerülhettek volna.
A térfélcserét követően az elmúlt idény társ-gólkirálya (24 találat), Koziorowski Richárd szerezhetett volna gólt, ám ziccerben leadott lövését a hazaiak hálóőre lábbal hárította. A mérkőzés hajrájában (79. perc) azonban már nem volt ellenszere a pilisi cerberusnak Koziorowskival szemben: a védőfal mögé kerülő gödöllői csatár magabiztosan gurította a vendéglátók kapujába a bőrgolyót, megszerezve ezzel a GSK alakulatának a három bajnoki pontot.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 1. forduló:
Pilisi LK-Legenda Sport – Gödöllői SK 0-1
(0-0)
Gólszerző: Koziorowski Richárd.
A Gödöllői SK csapata 3 ponttal, 1-0-ás gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Viadukt SE-Biatorbágy augusztus 21., szombat 17 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online