Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői Hangya Étterem: jó minőség, kedvező áron!

2023-08-25 15:31:35

A gödöllői Hangya Étterem megújult formában nyitotta meg kapuit augusztus közepén és várja vendégeit hétfőtől péntekig 11 és 14 óra között az Isaszegi út 48. szám alatt egy finom és megfizethető árú ebédre.

Az esküvők és egyéb családi rendezvények lebonyolítását csoportok étkeztetését, sültestálak, hidegtálak készítését, valamint gyermek- és közétkeztetést kedvező feltételekkel vállaló étterem működtetője az Ever-Food Kft., amelynek tulajdonosai közel két évtizede vezetik a Pest megyében több telephellyel rendelkező vállalkozást.

Találkozásunkkor a Hangya Étterem vezetői, Szabóné Kulcsár Judit és Szabó Imre elmesélték, hogy miért Hangya lett a neve az étteremnek. Csaknem 120 évvel ezelőtt közgyűlést tartott, majd az Isaszegi úton (akkoriban Gizella út), ahol a jelenlegi önkiszolgáló étterem is működik, megnyitotta üzletét a Hangya Szövetkezet. A szövetkezetet gróf Károlyi Sándor vezette és a szövetség független gazdákból szerveződött meg. Céljuk a hazai agrárszféra modernizálása volt, amit szövetkezeti alapon működő közép- és kisbirtokok fejlesztésével akartak elérni. Az elmúlt évszázad során az épület számos átalakításon ment keresztül: működött szatócsboltként, élelmiszerüzletként, majd kifőzdeként is. A Hangya nevet – igazodva a településtörténeti különlegességhez – azért adták, mert nem akarták, hogy az épület múltja teljesen elvesszen. A régi üzlet állaga miatt szükségessé vált a teljes újjáépítés, de a hagyományok és a történelem tisztelete jegyében az étteremben több helyen is megjelenik a „régi” Hangya, de nem csak képeken, hanem a szolgáltatás jellegében is.


Fontos szempontnak tartják, hogy ízletes ételeket készítsenek a helyi, illetve közeli kisvállalkozásoktól beszerzett alapanyagokból, amiket kedvező áron, modern, mégis otthonos környezetben kínálnak vendégeik részére. A régi idők értékeit szeretnék belevinni a mai igényeket kielégítő környezetbe.

A Hangya Étterem csapata nagy vendégszeretettel, kedvező árfekvésű és ínycsiklandó fogásokkal vár mindenkit az Isaszegi úti – a hagyománytiszteletet is szem előtt tartó – ízlésesen kialakított étteremben, aminek környezetében a parkolási adottságok is kiválóak. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online