Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bombagóllal mentett pontot a Gödöllői SK

2014-08-16 19:31:18

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 1. forduló:
Gödöllői SK – Üllő SE 2-2
(1-2)

Új évad, új remények. Megkezdődött a 2014/2015-ös Pest megyei bajnokság. Az elmúlt kiírásban 8. helyezett Gödöllői SK csapata a júniusban zárult pontvadászatban 11. helyen végzett Üllő SE együttesét fogadta a Táncsics Mihály úti sportcentrum minden igényt kielégítően előkészített füves pályáján.

Kétes dicsőségű rekordnak tekinthető, de a fehér mezes gödöllőiek kapták a bajnoki szezon első gólját: a 4. percben az üllői Lengyel Roland használta ki a hazai védelem megingását, tisztán vehette át a labdát, és Sipeki Attila kapussal szemben már nem volt nehéz dolga.
A folytatásban főként Smeló Dávid megmozdulásairól szóltak a történések. A házigazdák játékosa – rutinosan eladva a játékvezetőnek az őt ért sérelmet – előbb büntetőt harcolt ki csapata számára a 8. percben, majd félórával később – a bíró szerint – tizenegyest érően lépett oda a vizitálók csatárának. Mivel sem a gödöllői Rontó Roland, sem üllői druszája, Lengyel Roland nem hibázott, 1-2-es állással cseréltek térfelet a riválisok.


A második játékrészben mindkét oldalon akadtak az eredmény befolyásolására alkalmas lehetőségek, de jó ideig egyik társulat sem tudott élni velük. A 86. percben azonban felpezsdült az élet, mert Kun György mintegy 30 méterről kapáslövésre szánta el magát, és a bal külsővel eltalált labda – miután jókora kifli-formát írt le a levegőben – védhetetlenül vágódott a vendégek kapujának bal oldalába. A hátralévő játékidőben a GSK akár a győzelmet is megszerezhette volna, ám az ígéretesnek indult próbálkozások rendre elkerülték az üllőiek ketrecét.

Következik: Taksony SE – Gödöllői SK augusztus 24., vasárnap 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online