Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Arany- és bronzéremmel zárták a strandröpi ob boglári fordulóját a gödöllői párosok

2016-07-31 18:46:01

Július utolsó hétvégéjén a Balaton déli partján található Balatonboglár volt a helyszíne a 2016-os strandröplabda országos bajnokság (ob) negyedik – egyben utolsó – mesterfordulójának. Az augusztus 4-én és 5-én (csütörtök és péntek) lezajló budapesti, margitszigeti nagydöntő előtti megmérettetésen ezúttal is jócskán akadt gödöllői érdekeltség.

Közülük az első fordulóban ezüstérmes, majd a következő két tornát kihagyó Gödöllői RC-s Lutter Eszter az Újpestet erősítő Lakatos Enikővel az elődöntőben egy másik gödöllői párossal, Szabó Dorkával és Tóth Eszterrel találkozott, és – a második szettben történt sérülés miatti feladásnak is köszönhetően – 2-0 arányban diadalmaskodott.
A másik elődöntőben Józsa Zsuzsanna és Szűcs Kinga jelentették a gödöllői szálat. Ellenfelük a Jurászik Patrícia (UTE), Villám Rita (Vasas) alkotta kettős volt, amely nagy csatában 2-1-re felülmúlta Józsáékat.

A döntőben a bajnoki címvédő Lutterék 2-1 arányban (18, -17, 7) legyőzték a Jurászik, Villám duót, amivel megszerezték az aranyérmet.
A bronzmeccsen biztos volt a gödöllői érem, amit a Józsa, Szűcs kettős szállított a gödöllői klub strandröplabda-szakosztályának, miután 2-0-ra nyert a sérüléssel bajlódó Szabó, Tóth kettős ellen.

A néhány nap múlva esedékes budapesti nagydöntőben nyolc női- és egy férfi kettős képviseli a Gödöllői Röplabda Clubot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online