Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői uszoda ügye mellett, a ritmikus gimnasztikára és az atlétikára fókuszált a TÉRFÉL

2018-03-10 07:24:12

Március 9-én új adással jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról. Az idei harmadik, mindent egybevetve 18. részben az alábbi három témakört követhetik figyelemmel az érdeklődők.

A VUELTA SE országos bajnok együttes kéziszer-csapata lett az elmúlt év legjobb formációja Gödöllőn
Sport és művészet. Talán ezekkel a szavakkal fejezhető ki legjobban a csinos hölgyek által művelt ritmikus gimnasztika. A sportág gödöllői képviselőivel, a VUELTA Sportegyesület szakosztályvezetőjével, Ladányi Beatrixszal és az együttes kéziszer-csapat tagjaként 2017 őszén bajnoki címet szerzett Csomai Renátával beszélgettünk. Tudták, hogy már férfiak is űzik a sportágat?


Tucatnyi bajnoki címmel és érmes helyezésekkel zárták a fedett pályás idényt a Gödöllői EAC atlétái

Pazar, érmekben gazdag fedett pályás szezont tudhatnak maguk mögött a Gödöllői EAC atlétika szakosztályának felnőtt és utánpótlás korú sportolói. A sikerekről és a szabadtéri idényre vonatkozó tervekről dr. Kriszt Balázs szakosztályvezetőt és Simonváros Csanád rúdugró országos bajnokot kérdeztük. A 19 éves, júliusban junior világbajnokságon induló sportoló idén 520 centimétert szeretne teljesíteni.


Négy év telt el, hogy megígérték, mégsem készült el a gödöllői versenyuszoda. Miért?

Csaknem 1500 napja ígérték meg, négy év azonban nem volt elég, hogy elkezdődjön a gödöllői versenyuszoda építése. Meddig kell még várni, hogy a kivitelező nekiláthasson a hiánypótló beruházás megvalósításához? A legfrissebb fejleményekről Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője adott tájékoztatást. A honatya bizakodó, hogy március végén megtörténhet az első kapavágás.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online