Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikeres atléták, menedzselt foci ifjak és Recreo Sport program Gödöllőn

2018-09-22 11:11:39

Szeptember 21-én új adással jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról. Az idei tizenkettedik, összességében 27. részben az alábbi három témakör legfontosabb részleteit jártuk körbe vendégeinkkel. (A teljes adás ide kattintva tekinthető meg!)

Sikerekben bővelkedő szabadtéri idényt zártak a gödöllői atléták
Nem csak hazai, hanem nemzetközi mércével mérve is remekeltek a szabadtéri szezonban a gödöllői atléták. Nádházy Evelin a berlini Európa-bajnokságon 400 méteres síkfutásban képviselte hazánkat, dr. Kriszt Balázs szakosztályvezető pedig elégedetten nyugtázta a nyári történéseket.


Menedzser cég segíti a gödöllői fociutánpótlás népszerűsítését
Ritkaságszámba menő lehetőséget próbálnak aprópénzre váltani a Gödöllői Sport Klub nagypályás labdarúgó részlegénél. Brand-építésre és az utánpótlás-képzés hatékonyabb menedzselésére kötött együttműködési megállapodást Rózsavölgyi Sándor szakosztályvezető és ifjabb Tóth György, a Career Sport Management alapítója.


Recreo Sport: erőt ad és leépíti a test teherbíró képességének gátjait

Hiába a legjobb valaki fejben, ha a teste tele van hibákkal, gátakkal. Többek között ennek megváltoztatására, vagyis: a test teherbíró képességének növelésére vállalkozik Gödöllőn és Csömörön a Recreo Sport egyedi programja, aminek részleteiről Kwaysser Karmelina Stella tulajdonos, szakmai vezető és Székely Gábor tulajdonos, üzleti kapcsolattartó beszéltek.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online